x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2: „Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere”

Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2: „Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere”

21 Mar 2020   •   20:26
Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2: „Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere”
Sursa foto: Victor Stroe

Autoritățile sectorului 2 au luat decizia de închidere a tuturor locurilor de joacă și de recreere din sector. Decizia vine și ca urmare a informațiilor potrivit cărora, în ciuda indicațiilor și avertismentelor autorităților, foarte mulți oameni au ieșit la plimbare și și-au scos copiii la locurile de joacă.

„Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflați în teren că aceste locuri sunt pline de cetățeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură.

Sunt și parcuri care rămân pentru moment deschise. Acestea sunt: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon.

Parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni, purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate,” a scris Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2.

 

×