x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic restricționat pe DN 3 pentru concursul de înot, ciclism și alergare Danubeman

Trafic restricționat pe DN 3 pentru concursul de înot, ciclism și alergare Danubeman

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2023   •   09:05
Trafic restricționat pe DN 3 pentru concursul de înot, ciclism și alergare Danubeman
Sursa foto: ISU Calarasi

Traficul rutier este restricționat sâmbătă pe DN 3, în județul Constanța, pentru concursul „Danubeman”, de înot, ciclism și alergare, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române arată că între orele 07:00-18:00, pe DN 3, tronson kilometric 113+045 - 122+400 de metri și DN 3B, tronson kilometric 0 - 3+020 de metri, se va desfășura concursul de triatlon „Danubeman” (înot, ciclism și alergare).

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competiției, circulația rutieră va fi închisă pe DN 3, pe tronsonul cuprins între pozițiile km 113+045 - 122+400 de metri, traficul rutier spre zona Chiciu/Constanța/punctul de trecere a frontierei spre Republica Bulgaria urmând a fi deviat pe DN 3D - municipiul Călărași - DN 3B.

De asemenea, circulația pe DN 3B va fi restricționată pe tronsonul cuprins între ieșirea din municipiul Călărași și sensul giratoriu de la intersecția cu DN 3, traficul autovehiculelor desfășurându-se în ambele direcții, pe câte o bandă de circulație pe sensul Călărași - Chiciu, pe celălalt sens desfășurându-se proba de alergare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Daubeman restricţii