x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Deputatul PNL Alin Ignat, implicat într-un accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

Deputatul PNL Alin Ignat, implicat într-un accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2024   •   13:23
Deputatul PNL Alin Ignat, implicat într-un accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia
Sursa foto: Alba24

Deputatul PNL Alin Ignat a fost implicat marți într-un accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, conform Antena 3.

În timp ce se afla cu familia sa în drum spre litoral, vehiculul în care se aflau a fost implicat într-un carambol cu patru mașini. Potrivit surselor Alba24, deputatul și familia sa au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba pentru investigații medicale.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier, produs pe centura Alba Iulia”, transmite ISU Alba.

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 11:10, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, între giratoriul de la intersecția cu nodul Autostrăzii A10 Alba Iulia Sud și cel de la intersecția cu strada Mărășești. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, iar unul dintre autovehicule a lovit un stâlp de electricitate.

×