x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Deranj la IPJ Cluj: Anchetă internă, în legătură cu gestionarea unui apel la 112

Deranj la IPJ Cluj: Anchetă internă, în legătură cu gestionarea unui apel la 112

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2023   •   13:20
Deranj la IPJ Cluj: Anchetă internă, în legătură cu gestionarea unui apel la 112

Conducerea IPJ Cluj a dispus o anchetă internă pentru stabilirea modului în care a fost gestionat un apel la 112, făcut miercuri, 27 decembrie, după ce doi minori ar fi fost agresați pe o stradă din localitatea Suceagu.

IPJ Cluj arată că, în 27 decembrie, a fost semnalat, prin apel 112, faptul că, în localitatea Suceagu, doi minori ar fi fost agresați de alți doi minori, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

Persoana care a semnalat evenimentul a precizat că acei care i-ar fi agresat pe minori ar fi plecat de la locul faptei.

„În baza sesizării telefonice, operatorii 112 au transmis informațiile dispeceratului din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca pentru soluționare, iar conform procedurii, informațiile au fost transmise patrulei din teren, cu scopul deplasării la locul sesizat și aplicării măsurilor legale. La momentul primirii sesizării evenimentului, echipajul de poliție se afla la o altă sesizare, respectiv un caz de violență domestică, unde s-a emis un ordin de protecție provizoriu, astfel că intervenția la cazul semnalat de persoana în cauză s-a făcut ulterior finalizării cazului de agresiune domestică”, arată Poliția Cluj.

Instituția precizează că patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu s-a deplasat la caz, iar cei doi minori identificați au fost depistați, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„De asemenea, precizăm că, în urma informațiilor apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a declanșat o anchetă internă, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a fost gestionat apelul la 112 de către operatori, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să se dispună măsuri în consecință”, mai arată IPJ Cluj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ancheta interna apel 112