x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire incredibilă la Constanţa: Sute de grame de bijuterii din aur ascunse în cabina unui autocamion

Descoperire incredibilă la Constanţa: Sute de grame de bijuterii din aur ascunse în cabina unui autocamion

05 Dec 2018   •   13:15
Descoperire incredibilă la Constanţa: Sute de grame de bijuterii din aur ascunse în cabina unui autocamion

Poliţiştii din cadrul Punctului Comun de Trecere a Frontierei (PCTF) Ostrov-Silistra au descoperit miercuri aproximativ 600 de grame de bijuterii din metal galben ascunse în cabina unui autocamion, în timpul unui control efectuat pe sensul de intrare în România, informează un comunicat al Gărzii de Coastă.

Conform sursei citate, în jurul orei 5.30, la PCTF Ostrov-Silistra, din judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit în cabina unui autocamion condus de un cetăţean turc două pachete conţinând aproximativ 600 de bijuterii din metal galben, susceptibil a fi aur.

Şoferul, în vârstă de 52 de ani, conducea un autocamion înmatriculat în România şi a declarat că a achiziţionat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal, fără a deţine documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Cazul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. AGERPRES

×