x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire incredibilă la Tulcea! O bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită lângă oraşul Isaccea

Descoperire incredibilă la Tulcea! O bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită lângă oraşul Isaccea

18 Mai 2018   •   21:51
Descoperire incredibilă la Tulcea! O bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită lângă oraşul Isaccea

Pirotehniştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au neutralizat, vineri după-amiază, o bombă de aviaţie de 250 de kilograme găsită în apropierea staţiei de înaltă tensiune a societăţii Transelectrica SA de la marginea oraşului Isaccea.

Bomba de aviaţie neexplodată în conflictele armate desfăşurate în această zonă a României a fost descoperită, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu, în timpul unor lucrări efectuate pentru extinderea reţelei de înaltă tensiune.

"Elementul de muniţie a fost distrus într-un poligon improvizat pus la dispoziţie prin grija unităţii administrativ-teritoriale Isaccea", a menţionat Daciu.

La acţiunea de neutralizare a bombei de aviaţie au participat atât lucrători ai ISU Delta, cât şi echipaje ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bombă de aviaţie isaccea