x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Din cauza condițiilor meteo, Transfăgărășanul rămâne închis

Din cauza condițiilor meteo, Transfăgărășanul rămâne închis

29 Iun 2018   •   18:38
Din cauza condițiilor meteo, Transfăgărășanul rămâne închis

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe.

Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranţa participanţilor la trafic, că circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, anunţă CNAIR. „Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului“, arată sursa citată.

CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condiţiile de siguranţă pentru cei care aleg acest traseu.

×
Subiecte în articol: transfagarasan inchis