x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale  Incident cu o autocisternă GPL. Un trecător a sunat la 112 semnalând un miros ciudat

 Incident cu o autocisternă GPL. Un trecător a sunat la 112 semnalând un miros ciudat

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2023   •   21:08
 Incident cu o autocisternă GPL. Un trecător a sunat la 112 semnalând un miros ciudat
Sursa foto: Hepta

UPDATE: Un trecător din orașul Adjud a sunat miercuri seara la 112 pentru a anunța că de la o autocisternă care transportă GPL vine un miros ciudat. Mașina era oprită pe stradă.

Apelul la 112 a avut loc miercuri seara. Trecătorul a sunat la serviciul de urgență spunând că de la autocisterna oprită pe stradă vine un miros ciudat.

Imediat, la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri. Echipa a stabilit că autocisterna care transportă GPL are o defecțiune la cutia de viteze. Nu există scurgeri de gaz sau alte probleme, au mai stabilit pompierii.

Echipajul de pompieri va rămâne la fața locului în vederea asigurării măsurilor preventive, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

Ulterior, tot ca măsură preventivă, echipele de intervenție au decis să mute cisterna în afara orașului. Ea a fost transportată cu un alt cap tractor chemat la locul incidentului.

 

Știre inițială: Un sector dintr-un drum național din nordul României a fost închis după ce în zonă a fost semnalată o degajare de gaze.

Incidentul a avut loc miercuri seara pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mate, către limita cu județul Sălaj.

Traficul a fost oprit, aceasta fiind o măsură de prevenție, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Echipele de intervenție au delimitat un perimetru de siguranță după ce au fost semnalate degajări de gaze în urma unor lucrări de forare, a precizat Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dn 19a gaze trafic