x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi morți, în urma unui accident pe centura Iașului

Doi morți, în urma unui accident pe centura Iașului

24 Noi 2018   •   09:32
Doi morți, în urma unui accident pe centura Iașului

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi, din primele cercetări, vinovat fiind un şofer care a efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că accidentul a fost produs de un bărbat care se afla la volanul unei maşini care circula dinspre localitatea Uricani spre Lunca Cetăţuii. Acesta a decedat în urma accidentului.
"Pe şoseaua de centură a efectuat o manevră de depăşire în viteză a unui autoturism care circula în acelaşi sens, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe sensul opus. În urma impactului, toate cele trei maşini au fost avariate, iar şoferii celor două maşini, un bărbat de 40 de ani, şi o femeie de 31 de ani, şi-au pierdut viaţa. Şoferul autoutilitarei nu a păţit nimic. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celui care a provocat accidentul", a declarat Ioana Buştiuc. 

Sursa: Agerpres 

×
Subiecte în articol: accident iasi