x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi polițiști din Cluj, acuzați că luau mită între 200 și 500 de lei de la șoferi

Doi polițiști din Cluj, acuzați că luau mită între 200 și 500 de lei de la șoferi

18 Oct 2021   •   21:00
Doi polițiști din Cluj, acuzați că luau mită între 200 și 500 de lei de la șoferi

Doi polițiști din Cluj sunt acuzați că în perioada mai-octombrie 2021 au pretins și primit de la mai mulți șoferi care au fost prinși cu abateri la regimul rutier sume de bani cuprinse înte 200 și 500 de lei.

Potrivit Direcției Generale Anticorupţie, cei doi agenți de poliție dinr-o secție rurală din județul Cluj sunt acuzați de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual.

Ofițerii anticorupție au făcut o percheziție la sediul de poliție unde lucrează cei doi, iar ulterior agenții au fost duși la audieri.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a unuia dintre aceștia și plasarea sub control judiciar a celuilalt.

Cei doi agenți de poliție sunt acuzați că, în perioada mai-octombrie a anului 2021, au pretins, au primit și au acceptat sume de bani, cuprinse între 200 și 500 de lei, de la persoane care au comis abateri la regimul rutier pe raza județului Cluj, pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu în mod corespunzător.

(sursa: Mediafax)

×