x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi șoferi în prag de comă alcoolică, prinși de polițiștii din Dolj

Doi șoferi în prag de comă alcoolică, prinși de polițiștii din Dolj

de Redacția Jurnalul    |    11 Iul 2023   •   12:15
Doi șoferi în prag de comă alcoolică, prinși de polițiștii din Dolj

Doi șoferi care se aflau în stare avansată de ebrietate au fost prinși de polițiștii din Dolj. Printre aceștia este o femeie în vârstă de 46 de ani care a fost descoperită pe o stradă din Craiova.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au anunțat că au depistat o femeie din comuna Vela, în timp ce conducea o mașină pe strada Ion Vasilescu, din municipiul Craiova.

„Întrucât aceasta prezenta halenă alcoolică a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la recoltarea de mostre biologice”, au anunțat polițiștii.

Al doilea incident a avut loc în orașul Dăbuleni. Un bărbat din comuna Călărași a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 1.33 mg/l alcool pur în aerul expirat

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alcool conducere