x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri drogați care aveau asupra lor joint-uri și amfetamină, reținuți de jandarmi în Vama Veche

Doi tineri drogați care aveau asupra lor joint-uri și amfetamină, reținuți de jandarmi în Vama Veche

18 Aug 2017   •   13:03
Doi tineri drogați care aveau asupra lor joint-uri și amfetamină, reținuți de jandarmi în Vama Veche

Noaptea trecută un echipaj al jandarmeriei din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune în stațiunea Vama Veche a observat în apropierea unui local, doi tineri agitați care la vederea jandarmilor au aruncat pe jos țigaretele (joint-urile),  au făcut la stanga-mprejur și au mărit ritmul de mers.

Aceștia au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajelor.  Asupra acestora și în bagaje,  jandarmii au mai găsit un grinder metalic în interiorul caruia se aflau fragmente vegetale, un flacon cilindric și un plic autosigilant ce conținea fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, două plicuri autosigilante și o folie de plastic ce conținea praf de culoare albă, un plic autosigilant cu o pulbere albă sub forma de cristale, două bucați de hartie împăturită în interiorul cărora era o substanță solidă de culoare maro și o pipă metalică.  Cei în cauză, V.B. de 24 ani și L.S. de 30 ani, au declarat că substanțele sunt halucinogene, pentru consumul personal.

Grinderul, cutia, folile, pliculețele autosigilante, pipa și țigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Constanța,  în vederea continuării cercetărilor.

Dursa: reporterntv.ro

×