x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dolj: Bărbat depistat cu o cultură de canabis la domiciliu, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

Dolj: Bărbat depistat cu o cultură de canabis la domiciliu, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

05 Apr 2017   •   18:43
Dolj: Bărbat depistat cu o cultură de canabis la domiciliu, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

Tribunalul Dolj a emis miercuri mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Craiova, acuzat de procurorii DIICOT de trafic de droguri de risc după ce oamenii legii au găsit în locuinţa acestuia o cultură de canabis şi peste 3 kilograme din acelaşi drog. 

Potrivit unui comunicat DIICOT remis miercuri AGERPRES, la data de 4 aprilie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dolj, la locuinţele lui I.B. de unde au fost ridicate circa 2 kg de muguri de cannabis, un kg de tulpini şi frunze de cannabis şi 9 punguţe cu 43 de seminţe de cannabis. 

De asemenea, într-o casă deţinută de către inculpat a fost identificată o cultură in-door de cannabis şi instalaţiile aferente acesteia. 

Procurorii DIICOT Craiova au dispus marţi punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva bărbatului şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar Tribunalul Dolj a dispus miercuri arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, iar la acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. AGERPRES

×