x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dolj: Bărbat reţinut după ce a încercat să mituiască poliţiştii care l-au prins fără permis la volan

Dolj: Bărbat reţinut după ce a încercat să mituiască poliţiştii care l-au prins fără permis la volan

16 Oct 2016   •   19:10

Un bărbat de 51 de ani din Craiova a fost reţinut duminică pentru 24 de ore după ce a încercat să mituiască doi poliţişti care l-au prins conducând fără permis pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar penal.

El va prezentat luni magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică, agentul şef principal de poliţie Constantin Iovănescu şi agentul şef principal Adrian Fota Balaci, ambii de la Biroul Rutier Craiova, în timp ce patrulau pe strada Traian Lalescu din oraş, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat ca bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care a fost condus la sediul Biroului Rutier pentru continuarea cercetărilor.

Craioveanul a încercat să le ofere poliţiştilor bani pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar de cercetare penală pentru săvărşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii şi-au informat superiorii şi comanda IPJ Dolj şi s-a constituit o echipă formată din procurori de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, ofiţeri DGA - Serviciul Teritorial Craiova şi poliţişti care au realizat un flagrant la sediul Biroului Rutier. Craioveanul a fost prins în momentul în care a oferit suma de 2.500 lei poliţiştilor. AGERPRES

×