x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cruzime și în lumea animalelor: Dosar penal deschis, după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiați!

Cruzime și în lumea animalelor: Dosar penal deschis, după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiați!

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2024   •   11:08
Cruzime și în lumea animalelor: Dosar penal deschis, după ce 60 de câini de la un adăpost din Târgu Jiu au fost eutanasiați!

Poliția Gorj a deschis un dosar penal după ce un ONG a reclamat firma care se ocupă de adăpostul public de câini din Târgu Jiu că a ucis animalele.

„Având în vedere interesul social privind eutanasierea a 60 de exemplare canine cazate într-un adăpost public de pe raza municpiului Târgu Jiu, IPJ Gorj comunică următoarele: la data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că 60 de exemplare canine, cazate într-un adăpost public de pe raza municpiului Târgu Jiu, ar fi fost eutanasiate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept”, transmite, luni, Poliția Gorj.

Se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Asociația Pro Animals a transmis că 60 de câini din adăpostul public al municipiului ar fi fost uciși. Câinii au fost eutanasiați pentru că nu i-a adoptat nimeni și nu s-au găsit soluții pentru ei, scrie gorjexpress.ro.

„60 de suflete cărora nu li s-a acordat nicio șansă la viata fiind uciși în această dimineață (12 august - n.r.). Un sistem bolnav și corupt! Aceste crime vor continua! Avem nevoie de oameni care sa se implice alaturi de noi ( jurnalisti, avocati, etc) pentru a stopa acest masacru”, a transmis asociația.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×