x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dosar penal pentru un bărbat care îşi ameninţa vecinii de bloc cu o secure, în Galaţi

Dosar penal pentru un bărbat care îşi ameninţa vecinii de bloc cu o secure, în Galaţi

05 Aug 2019   •   16:44
Dosar penal pentru un bărbat care îşi ameninţa vecinii de bloc cu o secure, în Galaţi

Un bărbat de 35 ani din Galaţi este cercetat penal după ce a ameninţat cu acte de violenţă mai multe persoane din blocul în care locuia, folosindu-se de o secure, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potirvit sursei citate, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu de patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul secţiei de poliţie la o adresă unde era semnalat faptul că un bărbat ameninţă cu o secure vecinii de bloc. 

La faţa locului, jandarmii au observat un grup de locatari, care le-au indicat persoana violentă, acesta având asupra sa o secure, o şurubelniţă şi un foarfece. Imediat, jandarmii au trecut la imobilizarea bărbatului. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul a invitat în locuinţa sa un coleg de serviciu, iar după ce au consumat alcool, au început să discute în contradictoriu pe probleme legate de locul de muncă. Întrucât nu au ajuns la un consens, gazda a încercat să-şi impună punctul de vedere ameninţându-şi colegul cu acte de violenţă şi alungându-l din apartament cu o secure în mână. 

Pe casa scării, individul agresiv s-a întâlnit cu un tânăr, vecin de bloc, pe care l-a ameninţat, agitând securea. Tânărul a intrat în apartament şi i-a spus tatălui său despre cele întâmplate, iar când părintele a intenţionat să discute cu vecinul său, a fost la rândul său urmărit şi ameninţat cu moartea. Speriaţi, vecinii au apelat numărul unic 112, la faţa locului sosind echipajul de jandarmerie. 

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru verificări, cercetările fiind continuate de poliţişti.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: galaţi dosar penal amenintare