x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două localități din județul Maramureș, în carantină pentru 14 zile

Două localități din județul Maramureș, în carantină pentru 14 zile

26 Feb 2021   •   18:58
Două localități din județul Maramureș, în carantină pentru 14 zile

Două localități din județul Maramureș, Șișești și Tăuții Măgherăuș, au intrat de vineri în carantină pentru următoarele 14 zile.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Maramureș, au fost primite ordinele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Șișești cu satele aparținătoare Șișești, Plopiș, Dănești, Șurdești, Negreia, Bontăieni, Cetățele, respectiv pentru orașul Tăuții Măgherăuș și satele aparținătoare Băița, Nistru, Bușag, Merișor, Bozânta Mare și Ulmoasa.

Ordinele pentru carantinarea zonală au intrat în vigoare de vineri, de la ora 18.00, pentru o perioadă de 14 zile.

„Restricțiile impuse și măsurile care trebuie respectate în localitățile carantinate zonal, dar și de către cetățenii care vor tranzita cele două unități administrativ-teritoriale în cele două săptămâni sunt aceleași care au fost stabilite anterior și pentru celelalte localități carantinate zonal din județul nostru. Alte măsuri pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2, precum și pentru soluționarea unor probleme deosebite pe perioada carantinei vor fi stabilite prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției”, a declarat Nicolae-Silviu Ungur, prefectul județului Maramureș.

În cele două comune, cursurile școlare se vor desfășura doar în sistem online.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maramures carantina