x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dramă la Craiova. O elevă de 18 ani s-a spânzurat de ușă

Dramă la Craiova. O elevă de 18 ani s-a spânzurat de ușă

10 Iun 2020   •   18:43
Dramă la Craiova. O elevă de 18 ani s-a spânzurat de ușă

O elevă din clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” Craiova, a fost găsită spânzurată, miercuri, în apartamentul unde aceasta locuia. Avea doar 18 ani.

Tânăra nu lăsat niciun bilet în care să spună motivul deciziei sale și niciun alt mesaj.

 

Potrivit IPJ Dolj, adolescenta locuia doar cu mama, aceasta fiind cea care a cerut ajutor pentru a intra în casă întrucât, când s-a întors de la serviciu, ușa era închisă prin interior.

 

"Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. Tânăra locuia doar cu mama. Mama acesteia a lipsit de la domiciliu mai multe ore, fiind la muncă, iar când a revenit a constatat că usa era închisa pe interior. Ulterior s-a pătruns în apartament constatându-se ca tanara era spanzurată de una dintre usile apartamentului. Nu a fost gasit bilet sau alt tip de mesaj", informează reprezentanții IPJ Dolj.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

×
Subiecte în articol: fata sinucidere