x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dramă la Galaţi! Un bărbat din Tecuci şi-a ucis soţia, după care s-a spânzurat

Dramă la Galaţi! Un bărbat din Tecuci şi-a ucis soţia, după care s-a spânzurat

26 Sep 2018   •   17:36
Dramă la Galaţi! Un bărbat din Tecuci şi-a ucis soţia, după care s-a spânzurat

Un bărbat de 51 ani din Tecuci şi-a ucis în bătaie soţia, de 43 ani, după care s-a spânzurat, a declarat miercuri şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi. 

Potrivit acestuia, crima s-ar fi petrecut în urmă cu o zi, cele două cadavre fiind descoperite într-o magazie de o rudă, care a sunat la 112. 

,,Era vorba despre un bărbat de 51 ani şi de o femeie de 43 ani, soţ şi soţie. S-a dovedit însă că erau demult decedaţi. Erau decedaţi, cu rigiditate cadaverică, deci probabil trecuseră peste patru-şase ore de când se întâmplase. Femeia era întinsă pe jos, cu multiple leziuni, prin agresiune la nivelul feţei, contuzii, escoriaţii, dar şi urme de strangulare la nivelul gâtului. Bărbatul era spânzurat de o grindă în magazie, de asemenea cu rigiditate. S-a presupus un conflict conjugal finalizat cu o crimă şi sinucidere. S-a solicitat imediat intervenţia poliţiei', a precizat Mihai Polinschi. 

Poliţiştii criminalişti au început cercetările în acest caz. 

,,Din primele cercetări a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, soţul i-ar fi aplicat soţiei mai multe lovituri, în urma cărora aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul s-ar fi spânzurat, lăsând un bilet de adio în care îşi motivează faptele. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Gabriela Costin. 

Cei doi soţi aveau doi copii, de nouă şi 16 ani, care vor rămâne în grija rudelor. AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie ucisa de sot tecuci