x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O brăileancă a fost prinsă cu droguri ascunse în haine

O brăileancă a fost prinsă cu droguri ascunse în haine

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   23:30
O brăileancă a fost prinsă cu droguri ascunse în haine

O femeie care avea aasupra ei droguri cristal ascunse în interiorul hainelor a fost prinsă de polițiști și de procurorii DIICOT, în Brăila.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, au documentat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de trafic de droguri de mare risc, respectiv deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Astfel, miercuri, o femeie a fost depistată, în Brăila, deținând asupra sa, în scopul comercializării, aproximativ 900 de grame de cristal (3-CMC, drog de mare risc), disimulate în interiorul unui obiect vestimentar purtat la acel moment.

De asemenea, asupra sa au fost descoperiți 6.000 de lei și 200 de euro.

A doua persoană bănuită, un bărbat, a fost depistată la aceeași dată, tot în municipiul Brăila. Din cercetări s-a reținut că ar fi procurat și deținut, pentru consum propriu, droguri de mare risc, respectiv 3,38 grame de cristal (3-CMC).

Astfel, joi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea femeii și măsura controlului judiciar față de bărbat, cele două persoane fiind rude.

A fost sesizat, vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă a femeii, pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri femeie haine