x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Droguri și amenințări cu arma în Constanța

Droguri și amenințări cu arma în Constanța

22 Apr 2017   •   15:20
Droguri și amenințări cu arma în Constanța

Acțiuni în stil mafiot la Constanța! Polițiștii rutieri au intervenit după ce șoferii a două vehicule s-ar fi șicanat în traficul de la malul mării, iar unul a scos un pistol pe geam. S-a lăsat cu urmăriri și controale ale mașinii, acolo unde au fost găsite pliculețe cu droguri.

Evenimentul a avut loc vineri, 21 aprilie, în jurul orei 15.00 când un echipaj al Poliției Rutiere a observat cum un autovehicul încetinește, iar șoferul a deschis geamul și i-a anunțat pe oamenii legii că o persoană care se afla în mașina din spate l-a amenințat cu pistolul. Polițiștii rutieri au trecut la urmărirea vehiculului, pe care l-au oprit în scurt timp.

În acesta se aflau 4 tineri, toți din Călărași. La controlul autoturismului au fost găsite mai multe pliculețe cu substanțe ce păreau a fi etnobotanice, circa 21, motiv pentru care la cercetări participă și polițiștii de la BCCO. De altfel, tinerii au fost conduşi la audieri la sediul BCCO, pentru a explica prezenţa pliculeţelor cu substanţa suspectă. De asemenea, potrivit primelor date din anchetă, pistolul era de jucărie. Anchetatorii urmează să-l depisteze și pe șoferul care a făcut sesizarea. Cercetările continuă.

Sursa: replicaonline.ro

×