x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dublu omor în Dâmbovița. Detalii ale oribilei crime. Polițiștii cer sprijinul populației

Dublu omor în Dâmbovița. Detalii ale oribilei crime. Polițiștii cer sprijinul populației

27 Oct 2017   •   14:52
Dublu omor în Dâmbovița. Detalii ale oribilei crime. Polițiștii cer sprijinul populației

Cei doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp de la ieșirea din municipiul Târgoviște au fost executați. Ambii au murit după ce asupra lor s-a tras de la mică distanță cu o armă de vânătoare cu alice. Criminalul  a tras câte două cartușe asupra fiecărei victime.

Gheorghe Ifrim, consilier local în comuna Răzvad, a fost împușcat prima dată în zona abdominală. Al doilea foc a fost tras în zona feței, de la distanță mică. Cealaltă victimă, Ion Neagu, care lucra la câmp împreună cu Ifrim, a încercat să fugă. A fost împușcat din lateral-spate în zona abdomenului, cu două focuri. Bărbatul a avut o moarte cumplită din cauza hemoragiei masive.

La primul decedat s-au găsit două orificii prin intrare la nivelul masivului cranio – facial şi la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidenţiat, multiple fracturi ale boltei şi bazei craniului, fracturi costale, contuzie şi plagă pulmonară, recum şi multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat la examenul extern s-au evidenţiat două orificii de intrare cu lipsă de substanţă tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă şi că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice„, a declarat pentru „Adevărul” dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Polițiștii dâmboviței fac apel la toți cei care pot da informații despre acest caz și împrejurările în care  avut loc omorul deosebit de grav, să sune la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

×