x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie: Un elev din Brăila a înjunghiat un alt elev pentru o fată!

Tragedie: Un elev din Brăila a înjunghiat un alt elev pentru o fată!

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2023   •   10:26
Tragedie: Un elev din Brăila a înjunghiat un alt elev pentru o fată!

Un elev în vârstă de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile, în Brăila, acuzat că a înjunghiat un alt elev de cinci ori, pentru o fată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au cerut Tribunalului Brăila arestarea preventivă a adolescentului în vârstă de 16 ani, pentru tentativă de omor calificat. Cererea a fost admisă de către Tribunalul Brăila, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă dispunând emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile, începând cu ziua de marți.

Conform probatoriului, luni după-amiază, ce doi elevi la licee diferite din Brăila, din cauza unei discuții pentru o fată, au hotărât să se întâlnească pentru clarificarea divergenţei.

„În acest context, inculpatul minor i-a aplicat persoanei vătămate cu un corp tăietor înţepător lovituri active, repetate, cauzându-i leziuni localizate cranian şi toraco-abdominal, leziuni care au presupus intervenţia chirurgicală de urgenţă pentru salvarea vieţii. Conform concluziilor preliminare emise de către Serviciul Judeţean de Medicină Legal Brăila, persoana vătămată a prezentat un număr de cinci plăgi înţepat-înjunghiate şi tăiate cu hemopneumotorax stâng şi disfuncţie respiratorie. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: injunghiere elev Braila