x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explicaţie terifiantă a ucigaşului care şi-a omorât copiii şi soţia: "I-am salvat de această lume murdară"

Explicaţie terifiantă a ucigaşului care şi-a omorât copiii şi soţia: "I-am salvat de această lume murdară"

28 Mar 2018   •   15:01
Explicaţie terifiantă a ucigaşului care şi-a omorât copiii şi soţia: "I-am salvat de această lume murdară"

Cazul ucigaşului Florin Buliga, braşoveanul care a îngrozit România cu fapta lui cutremurătoare e departe de a fi elucidat.

Procurorul a făcut mai multe declaraţii foarte importante cu privire la motivaţia pe care Florin Buliga a avut-o în momentul producerii triplei crime.

Cum a luat Florin Buliga decizia de a-şi ucide familia

Nimic nu anunţa o tragedie în ziua respectivă. Florin Buliga a mers la serviciu, ca de obicei, lucrând la o firmă pe care o administra.

Dintr-o dată, în cursul zilei, s-a hotărât să meargă până la mănăstirea din Şinca Veche, unde conform propriilor relatări ar fi mers de mai multe ori, ca să se reguleagă, să se roage.

A stat aproximativ 45 de minute, timp în care spune că s-a rugat, a asistat şi la o prelegere susţinută de o măicuţă, după care s-a urcat în maşină să se întoarcă spre Braşov.

Pe drumul de întoarcere, la un moment dat a oprit pe marginea drumului şi pe motiv că ar fi avut o revelaţie, o viziune interioară cu privire la păcatele pe care le-ar fi comis el în cursul vieţii, susţine că a încercat să se sinucidă cu un cuţit de vânătoare pe care îl avea în maşină, pe care l-a înfipt în corp, în zona inimii.

Florin Buliga nu a reuşit să se omoare

Doar că nu a reuşit să se omoare. Dupa care s-a pus din nou în mişcare, a venit în Braşov şi a mers până la magazinul Universal.

Acolo s-a întâlnit cu o persoană de etnie romă, care vindea flori şi pe care o ajuta cu diferite sume de bani.

Acea persoană i-a dat o cutie de bomboane şi pentru soţie o orhidee în ghiveci. După care a condus această persoană la domiciliul ei cu maşina personală.

Florin Buliga susţine că trebuia să se mai întâlnească cu un prieten, dar nu a mai făcut-o şi s-a dus acasă în jurul orei 21.

A încercat să-i spună soţiei, dar a fost respins

El susţine că în momentul în care a ajuns acasă a vrut să discute cu soţia despre faptul că a încercat să se sinucidă, dar ea nu a vrut să-l asculte, n-a găsit înţelegere la ea, se pare ca relaţiile dintre ei erau mai reci şi n-a mai insistat cu acest subiect.

Conform relatărilor lui, acasă avea un aparat Tesla, de biorezonanţă şi o masă de masaj. S-au conectat amândoi la acel aparat, apoi au stat puţin la masă.

În acest timp, băiatul se afla în camera lui şi se juca pe calculator, iar fata nu era acasă. La un moment dat soţia i-a spus că nu se simte prea bine şi atunci s-a oferit să-i facă un masaj pe acea masă pe care o aveau.

S-a aşezat acolo, a aşteptat ca ea să adoarmă şi în jurul orei 23 a înjunghiat-o în zona inimii cu 3 lovituri de cuţit, acelaşi cuţit cu care s-a înjunghiat şi el.

După ce a înjunghiat-o susţine că s-ar fi rugat pentru ea ca sufletul ei să ajungă într-o lume mai bună, să fie liniştită, a învelit-o cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea, pe care o primise anterior.

Ambii copii, ucişi în somn

Florin Buliga susţine că la acel moment, copiii dormeau. Pe ambii i-a ucis la fel ca pe soţie şi susţine că ar fi vorbit cu fiecare în parte în timp ce-i omora, spunându-le că le va fi mai bine unde se duc.

„Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Şi-a motivat fapta considerând, fiind convins că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi", precizează procurorul.

În timpul audierilor Florin Buliga a mai făcut referire de mai multe ori la „teoria îngerilor“ şi la „expasiunea conştiinţei“.

Criminaliştii, îngroziţi de mărturisirile criminalului

Florin Buliga crede în reîncarnare și existența vieților multiple. Le-a spus poliţiştilor că el comunică în continuare cu copiii prin telepatie, care i-ar fi spus că le „e mai bine acolo”. Anchetatorii au îngheţat în momentul în care bărbatul le-a dezvăluit că a vorbit cu fiecare dintre cei trei în timp ce-i omora. Le-a vorbit până şi-au dat ultima suflare.

Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat că, din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

http://www.observator.tv

×