x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noapte de coșmar pentru 70 de sibieni: Flăcările i-au scos din locuințe. Două persoane au ajuns la spital

Noapte de coșmar pentru 70 de sibieni: Flăcările i-au scos din locuințe. Două persoane au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2023   •   09:00
Noapte de coșmar pentru 70 de sibieni: Flăcările i-au scos din locuințe. Două persoane au ajuns la spital
Sursa foto: ISU Sibiu

O explozie și un incendiu s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la subsolul unui bloc din orașul Sibiu. Zeci de persoane au fost evacuate, iar două au ajuns la spital.

Incendiul a izbucnit într-o boxă din subsolul imobilului și a provocat foarte mult fum. Au ars diferite bunuri depozitate și din cauza temperaturii ridicate principala țeavă de apă s-a spart, subsolul fiind inundat.

Pompierii au lichidat incendiul și au ventilat subsolul, holurile și casa scării din imobil. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate preventiv.

Incendiul a fost cauzat de explozia produsă de un amestec de vapori de la subsol.

Echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru trei persoane. Un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri pe mâini și pe față, fiind transportat la UPU Sibiu. Un alt bărbat de 46 de ani a fost intoxicat cu fum și, deoarece avea dureri în piept, a fost dus la spital.

O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie sibiu