x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni, după un accident în Galați

Urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni, după un accident în Galați

de Redacția Jurnalul    |    10 Noi 2023   •   11:15
Urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni, după un accident în Galați

Un accident rutier produs joi seara, în orașul Galați, a avut urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni. O femeie, în vârstă de 30 de ani, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, după ce a fost lovită de o mașină, alături de soțul ei, pe trecerea de pietoni.

Joi seara, în orașul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.

Primele verificări au scos la iveală că un bărbat, cu vârsta de 19 ani, din orașul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, ajuns într-o intersecție, a surprins și accidentat două persoane care traversau strada pe marcajul pietonal și pe culoarea galbenă a semaforului, informează Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare.

Ambele victime au ajuns la spital și au rămas internate. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.

Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar șoferul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident ucraineni