x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fată de 14 ani din Chitila a spus că a fost violată. Agresorul a fost arestat

O fată de 14 ani din Chitila a spus că a fost violată. Agresorul a fost arestat

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   18:27
O fată de 14 ani din Chitila a spus că a fost violată. Agresorul a fost arestat

O fată în vârstă de 14 ani a mers la Poliția din Chitila, județul Ilfov, și a spus că a întreținut relații sexuale fără consimțământ. Presupusul agresor, un tânăr de 21 de ani, a fost arestat.

Polițiștii orașului Chitila au fost sesizați luni de o tânără în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că ar fi întreținut relații sexuale, fără consimțământ.

Sesizarea a fost preluată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care în urma investigațiilor l-au identificat și depistat pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, iar, joi a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanța de judecată, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chitila viol