x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Fetiță de 4 ani, bătută de tată. Bărbatul a fost reținut

Fetiță de 4 ani, bătută de tată. Bărbatul a fost reținut

29 Sep 2022   •   16:20
Fetiță de 4 ani, bătută de tată. Bărbatul a fost reținut

 Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reținut, joi, fiind acuzat că și-a bătut fiica în vârstă de 4 ani. Cadrele didactice au anunțat Poliția.

Polițiști din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani, din comuna Podari, bănuit de violenţă în familie.

 

 

Oamenii legii au fost sesizaţi marți de cadrele didactice din comuna Podari că o fetiță de 4 ani, din localitate, are urme de violenţă pe față.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Totodată a fost solicitat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj, pentru evaluarea medicală a minorei, fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj.

În fapt, bărbatul este bănuit că în seara zilei de 26 septembrie, în timp ce se afla în locuinţa comună, i-ar fi aplicat mai multe lovituri fiice sale de 4 ani, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ele va fi prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fetita batuta tata