x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focar Covid la înmatriculări auto, în Sibiu

Focar Covid la înmatriculări auto, în Sibiu

19 Ian 2022   •   17:00
Focar Covid la înmatriculări auto, în Sibiu

Prefectura județului Sibiu a anuntat astazi ca sase persoane care desfășoară activitate cu publicul la ghișeu la Înmatriculări Sibiu și Mediaș au COVID-19, astfel că activitatea instituției va fi suspendată joi și vineri.

In aceste zile, nu se pot depune documente pentru înmatricularea vehiculelor.

Cei programați în această perioadă pot depune documentele în zilele de miercuri, 26 ianuarie și joi, 27 ianuarie, între orele 8.30 și 18.00 și trebuie să aibă dovada programării într-una din cele două zile în care este suspendată activitatea.

Totodată, se suspendă activitatea și la centrul secundar din Mediaș în zilele de joi, 20 ianuarie, marți, 25 ianuarie și joi, 27 ianuarie, urmând ca activitatea centrului să fie reluată începând de marți, 1 februarie, conform programului stabilit.

Măsura a fost decisă urmare a rezultatelor testării periodice a personalului SPCRPCIV Sibiu.

„La ultima testare efectuată, au fost confirmate pozitiv cu infecția SARS-CoV-2 șase persoane din angajații care desfășoară activități cu publicul la ghișeu. Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorie se desfășoară în program normal, conform programărilor”, anunță Prefectura Sibiu.

×