x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gabriela Firea: Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori

Gabriela Firea: Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori

18 Aug 2022   •   09:49
Gabriela Firea: Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori

Capitala are nevoie de un colac de salvare, spune liderul PSD Bucureşti, Gabriela Firea.

„Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa orașul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit”, se arată într-o postare pe Facebook a Gabrielei Firea.

Potrivit acesteia, singurii vinovați pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicușor Dan, USR București, PNL București și „să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă”.

Gabriela Firea adaugă că a analizat, alături de parlamentarii, consilierii generali social democrați și liderii organizațiilor de sector din București, situația în care se află proiectele propuse de PSD în București.

„Obiectivele majore de investiții pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate și se fac pași mult prea mici pentru continuarea lor.

Pasajul Doamna Ghica trebuia să fie terminat până acum, însă pe șantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureștenilor care locuiesc sau tranzitează zona.

În Prelungirea Ghencea lucrările bat pasul pe loc. În curând se finalizează pasajul Domnești, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi.

Pentru continuarea proiectului Ciurel - Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureștenii cer acest proiect și vom fi vocea lor. Inițiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres.

În marile parcuri este mizerie, dar primarul general nu o vede! Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spațiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaților. Parcurile sunt ale oamenilor și ale lor trebuie să rămână”, spune Firea.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea