x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gălăţeni, salvaţi în ultima clipă din Dunăre de poliţiştii de frontieră

Gălăţeni, salvaţi în ultima clipă din Dunăre de poliţiştii de frontieră

23 Feb 2020   •   11:00
Gălăţeni, salvaţi în ultima clipă din Dunăre de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au intervenit pentru salvarea a două persoane, aflate în şoc hipotermic, pe fluviul Dunărea, a anunțat www.monitoruldegalati.ro

„În data de 22 februarie a. c. , în jurul orei 14.30,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au fost sesizaţi telefonic de către lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi despre faptul că pe fluviul Dunărea, în zona fermei Zaturn, se află o ambarcaţiune de agrement răsturnată, în pericol de scufundare la bordul căreia se află două persoane”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Galaţi, menționat de sursa citată.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune, pe direcţia milei 77, și au descoperit două persoane, pe care le-au recuperat din apă, în stare de şoc hipotermic şi le-au plasat imediat în grija unui echipaj SMURD, în vederea acordării ajutorului medical de specialitate. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 37 ani sunt din Galaţi.

×
Subiecte în articol: dunăre politia de frontiera