x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galaţi: Un şofer de autobuz, ar putea fi concediat după ce a fost filmat vorbind la telefon

Galaţi: Un şofer de autobuz, ar putea fi concediat după ce a fost filmat vorbind la telefon

09 Ian 2017   •   18:35
Galaţi: Un şofer de autobuz, ar putea fi concediat după ce a fost filmat vorbind la telefon

Un şofer de autobuz din Galaţi, de pe traseul 29, riscă să fie concediat, după ce a fost filmat de o femeie în timp ce vorbea la telefon, deşi se afla la volan şi conducea pe zăpadă şi gheaţă. 

Femeia, Daniela Crăciun, a venit la Galaţi, în urmă cu trei zile, din Spania, pentru a participa la o înmormântare şi a urcat în autobuzul 29 condus de şoferul cu pricina. Ea a fost neplăcut surprinsă de atitudinea conducătorului auto care a refuzat să îi deschidă uşa din faţă pe motiv că se face frig în maşină şi vorbea la telefon în loc să îi vândă bilet. Faptele au fost filmate şi postate pe un site de socializare. 

Directorul Transurb Galaţi, societatea locală de transport în comun, Genica Totolici, a aflat despre cele întâmplate şi a spus că şoferul este recent angajat, provine dintre foştii şoferi de maxi taxi ale căror trasee au fost desfiinţate, iar dacă faptele se vor confirma, va merge până la concediere 

"O să chemăm şoferul după ce vedem despre cine este vorba, o să luăm măsurile împotriva lui. Mâine pot să îi desfac contractul de muncă şi să plece acasă. Atitudinea lui nu mi se pare corespunzătoare pentru un conducător auto în transportul urban. Face parte dintr-un grup de şoferi angajaţi acum, mai noi. Sunt în general conducători auto care au lucrat pe maxi taxi, obişnuiţi ca la maxi taxi şi la fel se comportă în continuare. Aceşti şoferi sunt în cele trei luni de probă", a declarat Totolici. 

AGERPRES

×