x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident rutier în Vaslui: O victimă e în comă, iar alta are un picior amputat

Grav accident rutier în Vaslui: O victimă e în comă, iar alta are un picior amputat

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   09:10
Grav accident rutier în Vaslui: O victimă e în comă, iar alta are un picior amputat
Sursa foto: Informatii Agricole

O persoană este în comă, iar alta a rămas fără picior, după ce mașina în care se aflau a intrat, sâmbătă dimineață, într-un cap de pod.

„Accident rutier grav în această dimineață la Văleni com. Pădureni. O mașină a intrat într-un cap de pod. Au rezultat 5 victime cu vârste între 17 și 21 de ani, dintre care una încarcerată”, anunță SAJ Vaslui.

Au fost trimise două ambulanțe ISU, dintre care una cu medic, precum și două ambulanțe SAJ din substația Huși.

Inițial victimele au fost duse la Spitalul Huși, însă ulterior pentru trei a fost solicitat transferul la Spitalul Vaslui

„O victimă este în comă, intubată și ventilată, iar una are o amputare de memebru inferior”, mai transmite Ambulanța Vaslui.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei fete și doi băieți) cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit în afara carosabilului un autoturism grav avariat, o persoană fiind încarcerată, iar o alta blocată în interiorul autovehiculului. La o distanță de aproximativ zece metri de autoturism a fost găsită o altă victimă, seminconștientă și cu răni foarte grave. Concomitent cu operațiunile de descarcerare și deblocare, victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor. Ulterior, patru dintre victime au fost tranportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși. Un bărbat în vârstă de 21 ani, care a suferit o amputație parțială de membru inferior a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Trei victime sunt conștiente și cooperante, iar o altă victimă este intubată și se află în stare de inconștiență”, a transmis ISU Vaslui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: picior amputat coma vaslui