x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hotelierii vor să dea ultimul tun și să profite de ultimul val de turişti de pe litoral

Hotelierii vor să dea ultimul tun și să profite de ultimul val de turişti de pe litoral

18 Aug 2017   •   21:29
Hotelierii vor să dea ultimul tun și să profite de ultimul val de turişti de pe litoral

Vremea bună ţine turiştii la mare, dar şi preţurile sus. Litoralul e scump ca în vârf de sezon, deşi după 15 august încep, de regulă, reducerile. După ce s-au plâns că au avut unul dintre cele mai slabe sezoane estivale, cu încasări mici, hotelierii vor să dea ultimul tun. Şi să profite de ultimul val de turişti. Nu scad nici preţurile din restaurante, deşi condiţiile sunt greu de digerat. Autorităţile au închis încă cinci terase din Eforie Nord, unde au găsit bucătării murdare şi alimente ţinute pe jos. 

Până atunci, însă, mai sunt două săptămâni. Cu vreme numai bună pentru plajă şi perfectă pentru afaceriştii de pe litoral, care au anunţat că nu scad preţurile nici la cazare, nici la mâncare. 

Minivacanţa de Sfânta Maria a atras peste 200 de mii de români în staţiunile de la mare. Însă chiar şi aşa, în vârf de sezon, n-a mai fost ca altădată. Turistul de astăzi strânge cureaua chiar şi în concediu.  

Constrânşi de preţurile încă ridicate, mulţi sar peste prânzul la restaurant. Fac picnic pe plajă. 

Şi nu doar preţurile îi ţin departe de terase. În spatele vitrinelor cu mâncare, se ascund bucătării pline de nereguli.

Autorităţile au pus lacătul pe 5 terase de pe faleza din Eforie Nord, unde au găsit produse ţinute în soare sau depozitate direct pe gresie, printre moloz şi praf. ObservatorTV

×
Subiecte în articol: litoral hotelieri