x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Hunedoara - Grav accident de circulaţie pe DN7, în zona Mintia

Hunedoara - Grav accident de circulaţie pe DN7, în zona Mintia

30 Iul 2016   •   10:34
Hunedoara - Grav accident de circulaţie pe DN7, în zona Mintia

Nouă persoane, între care se află trei femei, au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă, pe DN 7, în apropiere de localitatea Mintia, din judeţul Hunedoara, după ce microbuzul în care se aflau a acroşat o combină agricolă parcată pe marginea drumului.

Două dintre victime se află într-o stare gravă, dar toţi cei nouă răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauză că şoferul ar fi aţipit la volan, microbuzul venind din Germania. Impactul dintre microbuz şi utilajul agricol a fost puternic, motorul autovehiculului fiind găsit sub combină.

'Un bărbat care conducea un microbuz cu 8+1 locuri, pe DN 7, dinspre Arad spre Deva, la intersecţia cu un drum secundar - drumul târgului, se pare că a adormit la volan şi a acroşat o combină agricolă parcată pe marginea drumului. În urma accidentului rutier, nouă persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Hunedoara - Deva pentru investigaţii de specialitate', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Laura Bradu.

Persoanele din microbuz munceau în Germania şi se îndreptau spre casă, ele fiind din judeţele Ilfov, Bacău şi municipiul Bucureşti.

Pentru salvarea victimelor au intervenit trei echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara şi trei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

×