x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iarna face ravagii! Zeci de mașini, blocate din cauza zăpezii în Botoșani. Mai multe drumuri, închise în Neamț

Iarna face ravagii! Zeci de mașini, blocate din cauza zăpezii în Botoșani. Mai multe drumuri, închise în Neamț

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   07:35
Iarna face ravagii! Zeci de mașini, blocate din cauza zăpezii în Botoșani. Mai multe drumuri, închise în Neamț

Zeci de mașini au rămas blocate din cauza zăpezii pe drumuri din județul Botoșani. La ISU au fost înregistrate în ultimele ore 20 de apeluri de la cetățeni care sesizau faptul că întâmpină dificultăți în a se deplasa cu mașinile.

Potrivit ISU Botoșani, toate cazurile au fost direcționate către drumari, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție Județean Botoșani.

Pe DJ 282, pe raza localității Răuseni, trei camioane au rămas înzăpezite. La caz s-au deplasat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Răuseni, un echipaj de poliție și drumari de la SDN. Pe DJ 294, pe raza localității Strahotin, trei microbuze în care se aflau nouă persoane și două autoturisme cu patru pasageri nu își puteau continua drumul. La caz au intervenit drumarii de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) Botoșani, iar pe DJ 293, în localitatea Cordăreni, două camioane au rămas înzăpezite. La fața locului, intervin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cordăreni, un echipaj de poliție și drumari.

De asemenea, pe raza localității Ștefănești Sat, un autoturisme în care se află o singură persoană a rămas înzăpezit. La caz s-a deplasat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ștefănești.

O situație similară s-a înregistrat pe raza localității Ringhilești, unde două autoturisme în care se află două persoane au rămas blocate. A intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Santa Mare.

Au mai rămas înzăpezite un camion pe DN 29, pe raza localității Avrămeni, trei microbuze pe DN 24 C, pe raza localității Ripiceni.

ISU Botoșani anunță că s-a luat măsura restricționării circulației pe DN 29, municipiul Botoșani – Manoleasa, a autovehiculelor cu un tonaj de peste 7,5 tone, până la ora 12:00.

De asemenea, sunt închise circulației temporar DJ 294 de la DN 29 până la Dângeni și DJ 282 H Rediu – Răuseni.

Și în județul Neamț sunt miercuri dimineața mai multe drumuri blocate. IPJ Neamț anunță că în această situație sunt DJ 207 Valea Ursului-Roman, DJ 155I Siliștea Moldoveni,DJ 155G Bodești-Corni, DJ 157 Dochia Climești Făurei și DJ 158 Broșteni Bahna.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masini blocate ninsoare botosani