x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: Şofer rănit după ce a intrat cu maşina în coliziune frontală cu un TIR, pe DE 583

Iaşi: Şofer rănit după ce a intrat cu maşina în coliziune frontală cu un TIR, pe DE 583

14 Noi 2018   •   10:48
Iaşi: Şofer rănit după ce a intrat cu maşina în coliziune frontală cu un TIR, pe DE 583

Şoferul unui autoturism a fost rănit după ce a intrat cu maşina în coliziune frontală cu un TIR, accident petrecut miercuri dimineaţă pe DE 583, pe raza localităţii Butea, traficul în zonă fiind blocat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. 

Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. 

"Din primele informaţii, se pare că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotractor. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto al autoturismului, care a şi rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj care l-a scos din maşină. Şoferul TIR-ului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar în cazul celuilalt şofer urmează să fie prelevate mostre biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice", a declarat, Ioana Buştiuc, din cadrul IPJ Iaşi. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DE 583