x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini ȘOCANTE! O femeie din Urziceni a născut pe trotuar după ce nu ar fi fost primită la spital

Imagini ȘOCANTE! O femeie din Urziceni a născut pe trotuar după ce nu ar fi fost primită la spital

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   13:30
Imagini ȘOCANTE! O femeie din Urziceni a născut pe trotuar după ce nu ar fi fost primită la spital

În secolul 21, într-un stat UE, o femeie a născut pe trotuar după ce spitalul ar fi refuzat să o primească.

Ea a adus pe lume o fetiță pe o pătură așezată pe trotuarul din fața unității medicale. Tânăra a fost asistată de personalul de pe ambulanță. 

”Săptămâna începe cu o nouă viață! În această dimineață în jurul orei 6.00, echipajul 97 al SAJ Ialomița, substația Urziceni a asistat la naștere o tânără de 24 ani, mama celei de a treia fetițe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra pentru profesionalism și implicare!

PS. Aș atribui o mare bilă neagră Spitalului Municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivandu-se că vor chema ambulanța. Un caz cu happy-end dar nu toate se pot încheia așa.”, scrie Marian Iordache, pe Facebook.

De cealaltă parte, reprezentantul Spitalului din Urziceni are altă versiune. 

„Pacienta a fost primită în spital, s-a apelat la ambulanță din spital, noi suntem spital municipal, nu avem linie de gardă de ginecologie, asistenta a înregistrat-o, a sunat la ambulanță și a insistat să vină o ambulanță de urgență, s-o trimită la Slobozia, cel mai apropiat spital.

I s-a spus să aștepte că vine ambulanța, iar asistenta tocmai urma să anunțe medicul. Nu ginecolog, ci chirurg. Spitalul nostru nu are linie de gardă de ginecologie. Pacienta a ieșit pe picioarele ei din CPU și între timp a venit ambulanța. Nu știu de ce nu au luat-o și pus-o în ambulanță… a instigat să se filmeze…", a explicat  Daniela Elena Ianuș, managerul spitalului pentru libertatea.ro.
 

O femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni. „Noi am apelat 112 în CPU pentru că nu avem gardă la ginecologie și trebuia trimisă la Slobozia”

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: nastere trotuar urziceni spital urziceni