x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Impact devastator în Vaslui! Şase tineri, răniţi într-un accident de circulaţie

Impact devastator în Vaslui! Şase tineri, răniţi într-un accident de circulaţie

27 Noi 2017   •   13:44
Impact devastator în Vaslui! Şase tineri, răniţi într-un accident de circulaţie

Şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au fost răniţi, într-un accident produs luni, dimineaţă, pe DJ 244 A, pe raza comunei vasluiene Roşieşti, după ce maşina cu care circulau a intrat într-un copac de pe marginea părţii carosabile. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, autoturismul era condus de un tânăr de 29 de ani, care avea o mână fracturată şi imobilizată în ghips şi care a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat de poliţişti, cercetările ulterioare stabilind că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a lovit frontal de un copac de pe marginea drumului, în urma impactului rezultând rănirea a şase persoane. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Tinerii răniţi în accident se întorceau de la un local, unde participaseră la o petrecere. Patru dintre dintre aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar doi, printre care şi şoferul, au refuzat transportul la unitatea medicală. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident de circulatie Vaslui