x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Impact mortal între un TIR și un tractor

Impact mortal între un TIR și un tractor

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2023   •   10:04
Impact mortal între un TIR și un tractor

Un tractorist a murit, marți, după ce tractorul său a fost lovit din spate, pe un drum din județul Galați, de un TIR condus de un bărbat din Vaslui.

Accidentul a avut loc pe DE 581.

Din verificările Inspectoratului Județean de Poliție Galați a reieșit că un bărbat, cu vârsta de 27 de ani, din satul Fălciu, județul Vaslui, în timp ce conducea un TIR pe DE 581, dinspre Tecuci către Bârlad, a intrat în impact față spate cu un tractor condus în aceeași direcție de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani, din comuna Priponești, județul Galați.

În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit șoseaua și s-au răsturnat pe câmp, iar șoferul tractorului a murit.

„La testarea alcoolscop a bărbatului de 27 de ani, rezultatul a fost negativ, însă a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier”, a informat sursa citată.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: impact tir tractor accident mortal