x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În atenția șoferilor! O porțiune din Autostrada Soarelui va fi închisă până în noiembrie

În atenția șoferilor! O porțiune din Autostrada Soarelui va fi închisă până în noiembrie

18 Sep 2018   •   10:32
În atenția șoferilor! O porțiune din Autostrada Soarelui va fi închisă până în noiembrie
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Circulația va fi închisă de marți până în 4 noiembrie, pe Autostrada A2, sensul București – Constanța, între Lehliu – Gară și Drajna, județul Călărași, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la sistemul rutier. Traficul se va desfășura pe calea 2, Constanța – București.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române de marți până pe data de 4 noiembrie 2018, pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, circulația este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu – Gară și Drajna, județul Călărași), pentru efectuarea lucrărilor de reparații la sistemul rutier.

Traficul rutier se va desfășura pe calea 2, Constanța - București, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulație.

De asemenea, în județul Vaslui, pe DN 28 Albița – Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, se vor executa lucrări la partea carosabilă, până pe data de 7 octombrie 2018, circulația rutieră în anumite puncte desfășurându-se pe un fir, alternativ.

Șoferii sunt sfătuiți că sporească atenția la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

×