x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În Braşov urmează două zile de concursuri şi sporturi de iarnă, în cadrul 'Serbărilor Zăpezii' de la Râşnov

În Braşov urmează două zile de concursuri şi sporturi de iarnă, în cadrul 'Serbărilor Zăpezii' de la Râşnov

27 Ian 2018   •   13:30
În Braşov urmează două zile de concursuri şi sporturi de iarnă, în cadrul 'Serbărilor Zăpezii' de la Râşnov

 Baza Olimpică de pe Valea Cărbunării din Râşnov găzduieşte în zilele de sâmbătă şi duminică 'Serbările Zăpezii', manifestare în cadrul căreia vor avea loc mai multe concursuri dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor, informează într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Primăria Râşnov.

Pe parcursul celor două zile vor avea loc concursuri de biatlon pentru copii şi cadeţi, sărituri cu schiurile pentru copii şi se va da startul probei de schi fond pentru veterani, intitulată 'Memorialul Campionilor Schi Fond şi Biatlon'.

În prima zi a 'Serbărilor Zăpezii', sâmbătă, la ora 10,00, începe concursul de biatlon pentru copii şi cadeţi 'Cupa Cetate Râşnov', proba lungă. O jumătate de oră mai târziu vor începe jocuri specifice în zăpadă, cu participarea elevilor din şcolile râşnovene, iar la ora 12,00 câştigătorii vor fi premiaţi. 'Serbările Zăpezii' continuă duminică, de la ora 10,00, când va avea loc 'Cupa Cetate Râşnov', la biatlon copii şi cadeţi, proba sprint. De la ora 10,30 se va desfăşura un concurs de sărituri cu schiurile pentru copii, urmând ca apoi să înceapă o competiţie de schi fond pentru pentru copiii începători. Festivitatea de premiere pentru cele trei probe va fi la 12,30.

Cel mai aşteptat moment al 'Serbărilor Zăpezii' este proba de schi fond pentru veterani, care se va desfăşura duminică, de la ora 13,00. Ediţia din acest an a 'Serbărilor Zăpezii' se va încheia la ora 14,00 cu festivitatea de premiere.AGERPRES

×
Subiecte în articol: serbarile zapezii