x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide din lipsa de medici

În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide din lipsa de medici

18 Ian 2022   •   13:11
În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide din lipsa de medici
Sursa foto: Hepta

În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide. „Vom intra în istorie drept cea mai modernă și performantă secție ATI Covid din România pe care s-a pus lacătul”, scrie pe Facebook, primarul din Mioveni, Georgescu Ion.

Primarul spune că motivul ar fi o decizie de revocare a detasarilor unor medici coordonatori.

„Din păcate, vom intra în istorie drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească. Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformața la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii. Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând sansele la viață pacienților?”, adaugă primarul.

Acesta întreabă decidenții dacă știu pe ce loc se află Spitalul Orășenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din țară ca număr de pacienți salvați în anul 2021: „personal, știu ce persoană din Argeș a fost astăzi la minister și a conceput acest aranjament. Vă mulțumesc pentru grija pe care ne-o purtați!”, ]isi incheie postarea primarul.

 

×