x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de proporții în Timișoara. Flăcările s-au extins o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați

Incendiu de proporții în Timișoara. Flăcările s-au extins o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați

22 Mai 2022   •   17:58
Incendiu de proporții în Timișoara. Flăcările s-au extins o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați
Sursa foto: Foto: Ghiroda Merită Mai Mult / Facebook

Un incendiu a izbucnit duminică într-o hală din orașul Timișoara. La fața locului, se află zeci de pompieri.

 

Potrivit ISU Timiș, incendiul a fost anunțat la ora 15:35. Flăcările au cuprins o hală în care sunt depozitate scule. Obiectivul se află pe Calea Dorobanților din Timișoara.

La fața locului intervin pompierii militari cu nouă autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30.000 de litri cu apă.

Flăcările s-au extins o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați.

„La fața locului intervin pompierii militari cu 9 autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30.000 de litri cu apă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Din fericire, până in acest moment nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiş.

Incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare în vecinătate, anunță pompierii. Aceștia lucrează pentru lichidarea incendiului și spun că nu au fost înregistrate victime.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Foto: Ghiroda Merită Mai Mult / Facebook
 

×
Subiecte în articol: incendiu