x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-un bloc de garsoniere din Vaslui. Locatarii, evacuați

Incendiu într-un bloc de garsoniere din Vaslui. Locatarii, evacuați

04 Iun 2017   •   09:59
Incendiu într-un bloc de garsoniere din Vaslui. Locatarii, evacuați

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o garsonieră din municipiul Vaslui, cele două echipaje de pompieri care au intervenit la faţa locului evacuând toţi locatarii dintr-o scară de bloc, din cauza degajării foarte mari de fum. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, cpt. Marius Marişcu, incendiul s-a produs în locuinţa unui bărbat în vârstă de 44 de ani, care a adormit cu ţigara aprinsă. 

'Focul s-a extins foarte repede de la ţigara respectivă. Din fericire, bărbatul s-a autoevacuat, el nefiind surprins în totalitate de incendiu, fapt care ar fi putut duce la decesul acestuia. El a suferit arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei şi al trunchiului şi a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Fiindcă focul se manifesta cu degajare foarte mare de fum pe casa scării, au fost evacuate persoanele de la celelalte locuinţe, în total 34 de persoane, dintre care 27 de adulţi şi 7 copii', a declarat duminică, pentru AGERPRES, Marius Marişcu. 

Pompierii care au intervenit la faţa locului au evacuat fumul prin deschiderea ferestrelor de la capetele holului, după care persoanele evacuate au revenit în locuinţe. O persoană a suferit un atac de panică, beneficiind de îngrijiri la faţa locului. După aproximativ o oră de la stingerea incendului şi după ce echipajele de pompieri au plecat de la locul intervenţiei, alte două persoane au solicitat asistenţă medicală pentru atacuri de panică. 

×