x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încendiu într-un bloc din Galați. O femeie a ajuns la spital, zeci de persoane au fost evacuate

Încendiu într-un bloc din Galați. O femeie a ajuns la spital, zeci de persoane au fost evacuate

23 Feb 2021   •   21:02
Încendiu într-un bloc din Galați. O femeie a ajuns la spital, zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a avut loc într-un bloc din centrul orașului Galați. Focul a izbucnit într-un apartament în care se afla o femeie în vârstă. Bătrână a fost salvată de pompieri și apoi a fost transportată la spital, în timp ce vecinii ei au fost evacuați.

În apartamentul situat la etajul I se afla o femeie în vârstă de 87 de ani și câinele ei. Pompierii au reușit să o salveze pe femeie și au trimis-o la spital pentru că bătrâna s-a intoxicat cu fum.

12 persoane din bloc au ieșit singure în stradă. Alte opt persoane, dintre care doi copii, au fost ajutate de pompieri să iasă din blocul plin de fum. Câinele nu a mai putut fi salvat, deși pompierii i-au făcut manevre de resuscitare.

În timpul incendiului a ars mobilierul dintr-o cameră. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, autoscara și două echipaje SMURD. Pompierii au stabilit că, probabil, incendiul a fost provocat de o problemă la instalația electrică.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu