x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la spitalul Bagdasar-Arseni

Incendiu la spitalul Bagdasar-Arseni

12 Apr 2022   •   08:15
Incendiu la spitalul Bagdasar-Arseni
Sursa foto: Antena 3

Un incendiu a avut loc marți dimineață la spitalul Bagdasar-Arseni, fără a se înregistra vreo victimă.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că a primit informații privind incendiul la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni în jurul orei 7. „Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior", spune ISU.

Într-un comunicat, Ministerul Sănătății anunță că toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat in siguranță și că nu sunt persoane rănite.

Pompierii au acționat cu 8 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 7 echipaje SMURD, trei unități pentru descarcerari și trei autoscari.

„În această dimineață, puțin după ora 7, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Cinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș. 

Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat in siguranță și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Menționăm că nu sunt persoane rănite.

Ministerul Sănătății este in legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediata de masuri de sprijin în caz de necesitate” se arată într-un comunicat emis presei. 

La ora transmierii știrii incendiul a fost stins.

×
Subiecte în articol: incendiu