x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un apartament din Năvodari! 14 persoane au fost evacuate, iar un bătrân a ajuns la spital

Incendiu la un apartament din Năvodari! 14 persoane au fost evacuate, iar un bătrân a ajuns la spital

19 Oct 2022   •   22:11
Incendiu la un apartament din Năvodari! 14 persoane au fost evacuate, iar un bătrân a ajuns la spital
Sursa foto: ISU Dobrogea

În această seară, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu care a cuprins apartamentul aflat la etajul 3 al unui bloc din localitatea Năvodari, județul Constanța.


Incendiul s-a manifestat pe Str. Panseluțelor, la nr 8, iar potrivit pompierilor, cauza probabilă a focului a fost un scurtcircuit electric: 
"Incendiul a fost lichidat la ora 21:13. Au ars aproximativ 15 mc de mase plastice, hârtie, cartoane depozitate în apartament. Echipajele ISU Dobrogea au evacuat 8 persoane, iar 6 s-au autoevacuat. Una dintre persoanele autoevacuate a fost transportată la spital, conștientă (un bărbat de 84 de ani) de către echipajul SMURD B2 Midia.
ISU Dobrogea a intervenit cu echipaje de la Stația Midia (2 autospeciale cu apă și spumă, 1 SMURD B, 1 autocisternă) și de la Detașamentul Fripis cu 1 autospeciale cu apă și spumă și 1 autoscară.)", transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×