x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu puternic în Capitală. Patru case sunt în flăcări. 12 autospeciale intervin

Incendiu puternic în Capitală. Patru case sunt în flăcări. 12 autospeciale intervin

03 Apr 2021   •   07:53
Incendiu puternic în Capitală. Patru case sunt în flăcări. 12 autospeciale intervin

Patru proprietăți, case și anexe, ard, sâmbătă dimineața, în zona Prelungirea Ferentari, din Capitală. Pompierii intervin cu 12 autospeciale.

Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul care afectează patru proprietăți, case și anexe, s-a produs pe Prelungirea Ferentari 65.

Unei femei i s-a făcut rău și a leșinat. Ea și-ar fi revenit ulterior și nu a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

"În acest moment sunt 8 autospeciale. Suprafață e de 300m pătrați, o zonă cu locuințe lipite între ele, motiv pentru care propagarea s-a făcut rapid. Se lucrează pentru localizarea incendiului și limitarea extinderii. Până în acest moment la ambulanță SMURD nu a fost nicio persoană pentru ajutor.

Este o degajare foarte mare de fum, flacăra vizibilă de la distanță foarte mare, e un incendiu cu o dezvoltare destul de puternică. În ceea ce privește alimentarea cu apă, în zona respectivă sunt rezerve de apă. Există posibilitatea că incendiul să se extindă dar această posibilitate a fost redusă cu resursele pe care le avem", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Suprafața afectată este de 350 mp.

În zonă acționează 12 autospeciale de stingere.

La ora transmiterii știrii, incendiul este localizat.

Una dintre anexele afectate de incendiu este lipită de un bloc P+ 3, la care incendiul nu s a extins.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: incendiu