x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu uriaș la o fabrică de mobilă din Bocșa. Intervin pompieri din două județe

Incendiu uriaș la o fabrică de mobilă din Bocșa. Intervin pompieri din două județe

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   07:29
Incendiu uriaș la o fabrică de mobilă din Bocșa. Intervin pompieri din două județe

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți la o fabrică de mobilă din județul Caraș-Severin. Flăcările s-au extins pe o suprafață de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic" al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au plecat inițial în misiune pentru a lichida flăcărilor care au cuprins mai multe materiale din lemn la o fabrică de mobilă din Bocșa.

La faţa locului au fost trimise șase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un echipaj de prim ajutor și grupa operativă a inspectoratului. Din ordinul inspectorului general, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere și o cisternă din cadrul ISU Timiș.

Incendiul s-a extins rapid.

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare și propagare rapidă, pe mai multe direcții, pe o suprafață de peste 2000 mp. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate și de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum și la un uscător. Acțiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum”, au anunțat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Misiunea continuă pe parcursul dimineții. În urma incendiului nu există victime, au precizat pompierii.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu bocsa